Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2022| 1 PC | 1 Jaar | 250 GB cloud back-up

Merk: Acronis
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Met Acronis Cyber Protect haal je de ultieme bescherming in huis. Die bescherming begint bij een back-up, want vroeg of laat gaat het fout met je PC of mobiel. Inbegrepen in dit pakket is een uitgebreide actieve antivirus / antimalware module waarmee je back-up EN security koopt in 1 pakket. Je geniet de ultieme beveiliging met double back-up; je backups staan lokaal EN er staat een kopie veilig (en beveiligd!) in de cloud.

Weten waarom het beveiligd opslaan van je back-up in de cloud een absolute vereiste is? Lees het in onze explainer: hoe maak ik de perfecte back-up?

Deze versie van Acronis Cyber Protect is geldig voor 1PC (Windows of Mac) en ondersteunt daarnaast een onbeperkt aantal mobiele apparaten (smartphones / tablets) die je kunt back-uppen naar de PC of naar de cloud. 250 GB online opslagruimte is inbegrepen.

De Advanced-editie is geschikt voor thuisgebruikers of kleine bedrijven die willen genieten van maximale beveiliging. Echt 100% betrouwbare back-ups, een dubbele kopie en alle meldingen die je nodig hebt, aangevuld met maximale beveiliging.

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced 2022 biedt meer dan alleen het maken van back-ups! Het beschermt je apparaten ook tegen cryptojacking, ransomware en waarschuwt je tevens voor kwetsbaarheden in je systeem. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare back-ups die ooit een keer van pas gaan komen. Want ook jij krijgt ermee te maken: een defecte harde schijf, cyberaanvallen, malware of een virus, diefstal of verlies van je PC of Smartphone of een kop koffie over je laptop.

Licentie2GO is partner van Acronis: je krijgt van ons niet alleen betrouwbare, legitieme licenties, maar ook ondersteuning. We werken hierin nauw samen met Acronis zelf. Daarbij kun je gebruik maken van onze dienstverlening waarmee onze software specialisten de installatie en configuratie voor je kunnen uitvoeren.

Acronis True Image heet tegenwoordig anders. In de loop der jaren heeft Acronis True Image zich ontwikkelt tot veel meer dan alleen een back-up programma waardoor de naam True Image niet meer de lading dekte. Dus is de naam verandert in Acronis Cyber Protect Home Office. En die naam is goed gekozen. Grofweg vertaald: ‘Cyberbeveiliging Thuis en Kantoor’. Mocht je nog denken dat Acronis alleen gebruikt wordt voor het maken van back-ups; dat is al lang niet meer zo. Tegenwoordig kun je ook je computer beveiligen met Acronis Cyberbeveiliging Home Office Advanced. En dit heeft veel voordelen. Niet alleen is je computer en smartphone hiermee optimaal beveiligd tegen malware, ransomware en virussen. De ingebouwde beveiliging zorgt er ook voor dat de back-ups die gemaakt worden 100% betrouwbaar zijn. Dit maakt Acronis Cyber Protect Home Office Advanced de totaal oplossing voor beveiliging en back-up! Ook heeft Acronis Cyber Protect Home Office Advanced een nieuwe functie: Microsoft 365 backups. Ideaal als je gebruik maakt van de Office programma's!

Wil je een betrouwbare back-up maken van het hele systeem? Dan wil je wel dat die back-up geen virussen en andere digitale narigheid bevat. Mocht je de back-up namelijk weer terug willen zetten dan wil je juist niet dat virussen, malware en andere ellende ook weer teruggezet worden. Dankzij de actieve bescherming van Acronis Cyber Protect Home Office Advanced worden back-ups gescand terwijl ze gemaakt worden. Acronis grijpt meteen in als er een bedreiging gevonden wordt. Maar Acronis Cyber Protect Home Office Advanced doet meer dan dat. Waarschijnlijk gebruik je nu een los antivirus programma. Acronis Cyber Protect Home Office Advanced maakt die overbodig vanwege de ingebouwde beveiliging die non-stop je computer en smartphone beveiligd. Niet alleen tijdens het maken van een back-up, maar de hele tijd als de computer aan staat. En daar merk je weinig van. Acronis Cyber Protect Home Office draait haast onmerkbaar op de achtergrond maar zal heel erg streng je computer beveiligen.

Omdat je 1 programma gebruikt voor beveiliging en back-ups zal het systeem minder belast worden dan wanneer je hier 2 losse programma’s voor gebruikt. Hierdoor zul je geen vertragingen merken terwijl je aan het werk bent. Een prettige gedachte!

Acronis logo

De meest gebruiksvriendelijke & de allersnelste back-up tool die bestaat

Er is trouwens nog een reden waarom Acronis Cyber Protect Home Office Advanced een goede keus is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Back-ups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis Cyber Protect Home Office Advanced geldt: een kind kan de back-up doen!

Deze licentie is geschikt voor 1 computer (+onbeperkt mobiele apparaten) en mag altijd bijgewerkt worden naar de nieuwste versie van de software. Daarbij bevat het 250GB online opslag in de cloud voor het maken van een double-backup. 1 variant van de back-up bewaar je in de cloud en een 2e versie bewaar je lokaal op je apparaat. Allemaal naar wens in te stellen. Ook bij een defect apparaat, diefstal, brand etc. kun je dus direct je back-up terugplaatsen en weer verder werken!

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced kopen doe je natuurlijk bij Licentie2GO.

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die je stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die je graag verder helpt, wanneer je er alsnog niet uitkomt!

Bekijk volledige beschrijving
Augustus actie:
54
€ 39, 95
Adviesprijs: € 86.02
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Inclusief 250Gb online opslag in de cloud
 • Taalkeuze: NL, EN, DE, FR
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Onbeperkt back-ups van smartphones en tablets
Licentie2GO relaxt software kopen
Acronis kopen bij Licentie2GO
 • De snelste back-up ter wereld. Voor PC, Mac en Mobiel
 • Korte recovery time: Herstel je data in enkele minuten
 • Eenvoudige instellingen voor consumenten en kleine bedrijven
 • Full image back-ups, Incremental back-ups, precies zoals jij ze wilt
 • Inclusief versie-historie, Schijf- en Partitie-backups en nog 50+ features
 • Licentie2GO is Acronis partner voor consumenten maar ook voor zakelijk gebruik