Adobe Creative Cloud (all apps) Student & Teacher edition | Abonnement | 1 Jaar | 100 GB Cloud

Merk: Adobe
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Adobe Creative Cloud Student & Teacher edition

Je bent creatief, zit vol ideeën en zoekt een manier om al ideeën uit te werken. Daar heb je verschillende programma's voor nodig. Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer.

Je kunt nu je ideeën overal realiseren met Photoshop op de PC, iPad, tekenen en schilderen met Fresco en ontwerpen voor 3D en AR. Adobe Creative Cloud Student & Teacher is de perfecte keus voor grafische professionals en mensen die de mogelijkheid willen hebben om elk creatief idee uit te werken naar een fantastische presentatie of ontwerp.

Alleen voor studenten, docenten en ondersteunend (school-) personeel

LET OP! Dit product is niet bedoeld voor de "normale" consument. Alleen studenten en docenten kunnen dit product gebruiken. Klik op de link om te zien of je in aanmerking komt en hoe je dit moet bewijzen.

Op zoek naar de "gewone" versie voor consumenten en bedrijven? Klik dan naar: Adobe Creative Cloud Individual.

Haal alles uit je creativiteit!

Met dit zeer uitgebreide pakket zijn de mogelijkheden onbegrensd. Alles is mogelijk. Ontwerp flyers, boeken, posters, magazines en rapporten in Indesign. Bewerk al je foto's tot professionele kunstwerken in Photoshop. Geef logo's en illustraties de perfecte uitstraling die ze verdienen in Illustrator.

Maak de mooiste films in Premiere en voeg er spectaculaire effecten aan toe met After Effects. Poets je audio bestanden op en laat ze beter klinken dan ooit te voren met Audition. Dit zijn maar een paar mogelijkheden die je krijgt bij Adobe Creative Cloud Student & Teacher.

Aankoop via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u helpt bij het stap voor stap downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten dat u graag verder helpt als u er toch niet uitkomt!

Wanneer kom je in aanmerking voor deze Student en Teacher Edition?
Als je in aanmerking wilt komen voor de Student & Teacher Edition, ben je (zoals de naam al aangeeft) student of docent. Hieronder leggen we uit in welke situatie Adobe je toestemming zal verlenen om dit product te gaan gebruiken. Adobe doet de verificatie, Licentie2GO is geen partij in dit proces.

Voor docenten en ondersteunend personeel geldt:
Onder docenten vallen ook faculteitsmedewerkers en ondersteunende staff. Ter verificatie zal Adobe vragen om een schoolpas (met daarop je naam) of bijv. een loonstrook van de onderwijsinstelling.

Voor studenten geldt:
Je dient ten minste 13 jaar te zijn en ingeschreven te zijn bij een van de volgende onderwijsvormen. Adobe zal deze inschrijving controleren:

 • Hoger onderwijs/universiteit: Een Erkende openbare of particuliere universiteit of hogeschool (inclusief instellingen voor beroepsonderwijs en andere onderwijsinstellingen). Adobe zal vragen om een bewijs van inschrijving met daarop zichtbaar je eigen naw-gegevens en de gegevens van de onderwijsinstelling.
 • Basisonderwijs of voortgezet onderwijs: Een erkende openbare of particuliere school voor voltijds basisonderwijs of voortgezet onderwijs. Adobe zal vragen om een bewijs van inschrijving, bijv. met een schoolpas.

Adobe Creative Cloud Student & Teacher

Het meest complete pakket van Adobe koop je via Licentie2GO. Juist omdat de software van Adobe niet meer los te koop is (Lightroom CC abonnement uitgezonder), is het creative cloud individual pakket zo interessant. Het bevat ALLE (20+) creatieve programma's die Adobe beschikbaar heeft. Vaak gebruik je niet 1, maar meerdere programma's en daarom is het creative cloud individual abonnement de beste manier om wél met Adobe software te werken, maar tóch een enigszins vriendelijke prijs te betalen.

Als je alles hebt, wordt alles mooier.

Of je nou een doorgewinterde vormgever bent of gewoon iemand die vol zit met creatieve ideeën, Adobe Creative Cloud Student & Teacher geeft iedereen de mogelijkheid de mooiste ontwerpen te maken. En 'ontwerpen' bedoelen we dan in de breedste zin van het woord. Want je kunt echt alles ontwerpen met de programma's die je in het Creative Cloud pakket terugvindt. Drukwerk, websites, films, animaties, logo's, geluiden... Als je het kunt verzinnen is de kans groot dat je het met Adobe Creative Cloud kunt maken.

Wat is er zoal inbegrepen in Creative Cloud?

De inhoud van creative cloud is onder te verdelen in een aantal categorieën. Het is niet alleen software, maar juist ook de combinatie van software én van de diensten uit de Adobe cloud maken dit pakket extra compleet. Met Adobe geniet je van al je materialen op je computer, maar neem je ze direct ook mee op je smartphone en tablet.

Meer dan 16 apps

Verken je creativiteit met desktop- en mobiele apps, waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign en Premiere Rush. In totaal koop je meer dan 20 apps van Adobe (zie de lijst onderaan deze pagina).

Opslag

Ontvang 100 GB cloudopslag om bestanden te delen en samen te werken. Met deze cloudopslag beveilig je niet alleen je foto's maar neem je je werk ook veilig mee onderweg op je smartphone en tablet.

adobe logo

De voordelen van Adobe;

 1. Uniek aan dit Adobe pakket is dat deze niet alleen geschikt is voor Windows, maar ook voor Mac!
 2. De alles-in-één oplossing voor al jouw creatieve benodigdheden met Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC , Portfolio en 100GB cloud storage!
 3. Naadloze synchronisatie tussen apparaten met behulp van de 100GB cloud opslag van Adobe
 4. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat Licentie2GO legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij Licentie2GO.

De voordelen van Licentie2GO;

 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen om zelf de software te installeren of te verlengen
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes!
 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatiegarantie
licentie2go

De volgende programma's zijn inbegrepen bij je aankoop van Adobe Creative Cloud Student & Teacher:

Photoshop
Het meest gebruikte fotobewerkingsprogramma ter wereld. Wil je op een professionele manier foto’s bewerken? Dan kun je niet om Photoshop heen. Foto’s bijsnijden, kleuren aanpassen, effecten gebruiken. Met Photoshop maak je van je foto’s al snel mooie kunstwerken. Photoshop is er ook voor de smartphone.

Illustrator
Logo’s en illustraties ontwerp je in Illustrator. In de grafische wereld is Illustrator al meer dan 35 jaar de standaard als het gaat om het ontwerpen van vector illustraties. Op je smartphone kun je trouwens Adobe Capture installeren. Hiermee zet je afbeeldingen om naar vector-bestanden die je dan weer in Illustrator kunt bewerken. Illustrator is ook beschikbaar voor smartphones.

InDesign
Posters, boeken, magazines, visitekaartjes, flyers… je ontwerpt ze (en meer) in Indesign. Indesign staat al jarenlang op nr. 1 bij grafisch vormgevers en dat is niet zonder reden.

Adobe XD
Met Adobe XD kun je het hele ontwerpproces van je organisatie opnieuw vormgeven. Met onze complete UX/UI-tool kunnen ontwerpers hun ideeën sneller dan ooit omzetten in wireframes en prototypen.

Lightroom CC
Met Lightroom hou je je hele fotocollectie netjes georganiseerd en kun je eenvoudige bassisbewerkingen uitvoeren op je foto’s. Heb je veel foto’s dan is Lightroom onmisbaar. Lightroom CC is ook beschikbaar voor smartphones en tablet. Ook handig voor het beheren van de collectie foto's die je maakt met de Photoshop camera app.

Lightroom Classic
Veel fotografen geven de voorkeur aan Lightroom Classic in plaats van Lightroom CC. En dat is uit te leggen. Lightroom Classic bied uitgebreidere mogelijkheden en vooral ervaren fotografen maken dankbaar gebruik van deze versie die er misschien iets ouderwetser uitziet maar meer te bieden heeft. Lightroom Classic bestaat alleen als desktopversie.

Acrobat Pro
Acrobat Pro is de professionele variant op het gratis programma Adobe Acrobat Reader. Acrobat Pro heeft veel meer mogelijkheden. Je bewerkt PDF’s, voegt bestanden samen, voegt opmerkingen toe, ondertekent documenten digitaal, zet scans om naar bewerkbare tekst en deelt ze met anderen. En dat is nog maar een piepkleine greep uit de vele mogelijkheden.

Dreamweaver
Dreamweaver is hét programma voor de webdesigner. Maak en publiceer vrijwel overal snel webpagina's met ondersteuning voor HTML5, CSS, JavaScript en meer. Dankzij handige startsjablonen ontwerp je snel de meest fraaie HTML-e-mails, informatiepagina's, blogs, e-commerce-pagina's, nieuwsbrieven en portfolio’s.

Premiere Pro
Films monteer en bewerk je in Premiere Pro. Voeg films samen, verdeel ze in hoofdstukken, pas kleuren aan, voeg ondertiteling toe, zet er muziek of andere geluiden bij en exporteer het voor YouTube. Niet moeilijk, wel mooi!

Premiere Rush
Premiere Rush is helemaal toegespitst op de mobiele gebruiker die op een makkelijke manier, ook onderweg, films wil bewerken. Premiere Rush is zeer geschikt voor social media. Exporteer je films naar elk socialmedia kanaal in de juiste hoogte-breedteverhouding.

After Effects
Spectaculaire effecten toevoegen aan je films? Dat doe je met After Effects. Dit programma wordt wereldwijd door professionals en hobbyisten gebruikt om films na te bewerken en bestaande films te voorzien van filters en effecten om zo tot opvallende eindbewerkingen te komen.

Dimension
Maak de meest fraaie en realistische 3D ontwerpen met Adobe Dimension. Creëer productmock-ups, verpakkingen, 3D logo’s met levensechte belichting en omgevingen. Je kunt zelfs interactieve ontwerpen maken.

Audition
Aan de slag met audio? Adobe Audition maakt het je makkelijk om audio op te nemen, meerdere sporen te gebruiken, te bewerken en te exporteren naar ieder gewenst audioformaat. Je kunt de mogelijkheden uitbreiden met VST-Plugins waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

InCopy
Met InCopy kunnen copywriters, schrijvers en editors tekst corrigeren en wijzigingen bijhouden in de lay-out van een document terwijl vormgevers tegelijkertijd samenwerken in Adobe InDesign. Zonder elkaars bijdragen te overschrijven.

Media Encoder
Geluid- en filmbestanden kun je met Media Encoder omzetten naar ieder gewenst bestandsformaat. Het programma biedt ontzettend veel presets waardoor je je mediabestanden snel en eenvoudig converteert naar het juiste formaat voor bijvoorbeeld DVD, Blu-Ray, Vimeo, YouTube en social media.

Character Animator
Animaties maken als een professional? Character Animator is het ideale programma om je getekende personage op een eenvoudige manier tot leven te brengen. Dankzij automatische lipsynchronisatie, gezichts- en lichaamstracking laat je je creatie levensecht bewegen.

Bridge
Georganiseerd werken kan je veel tijd besparen. Bridge helpt je daarbij. Het is een beheerprogramma waarmee je snel en eenvoudig meerdere creatieve assets kunt bekijken, ordenen, bewerken en publiceren. Je kunt labels toevoegen, beoordelingen en trefwoorden waardoor je altijd snel vindt wat je zoekt.

Aero
Het programma Aero is nog vrij nieuw en op dit moment beschikbaar als bèta versie voor OSX en Windows. Je gebruikt het om je ontwerpen om te zetten in een bijzondere augmented-reality ervaring. Aero maakt je stilstaande ontwerpen bewegend en interactief. Op een eenvoudige manier geef je je 2D ontwerp diepte en laat je de kijker actief deel uitmaken van je ontwerp.

Fresco
Met Fresco teken en schilder je. Het is speciaal toegespitst op aanraakschermen. Heb je een tablet of een mobiel dan kun je aan de slag met de ingebouwde penselen om zo de mooiste schilderijen of tekeningen te maken. De livepenselen in Fresco zijn uniek. Ze imiteren namelijk ontzettend realistisch het effect van water- of olieverf.

Geen programma’s maar wel heel mooi en handig:

Adobe Portfolio
Adobe Portfolio krijg je gratis bij je Creative Cloud abonnement. Hiermee kun je je gemaakte werk presenteren. Je verzamelde werk kun je op een makkelijke manier als mooie online portfolio aan iedereen laten zien. Een portfolio maak je door een beschikbaar thema te kiezen. Dat thema bepaalt het uiterlijk van je portfolio. Een contactpagina zit er ook bij inbegrepen.

100 GB cloudopslag
Bewaar je ontwerpen in de 100 GB cloudopslag zodat je er vanaf al je apparaten bij kunt en je de bestanden ook eenvoudig kunt delen met anderen.

Bekijk volledige beschrijving
Augustus actie:
76
€ 214, 94
Adviesprijs: € 878.31
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Taalkeuze: NL, EN, FR, DE
 • Geen automatische verlenging of automatische incasso
Licentie2GO relaxt software kopen
Adobe kopen bij Licentie2GO
 • Licentie2GO is Adobe Retail Partner
 • De nummer 1 op het gebied van bewerkingssoftware
 • Breed scala aan producten beschikbaar
 • 100% legitieme en werkende licentiecodes
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Adobe