Bitdefender Total Security + VPN Premium 2022 | 10 Apparaten - 2 jaar | Windows - Mac - Android - iOS

Merk: Bitdefender
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Bitdefender Premium Security 2022 10 Apparaten 2 jaar

Het allernieuwste pakket van Bitdefender! Premium Security is de nieuwste samenvoeging van de ultieme en krachtige bescherming van Bitdefender die u gewend bent te samen met onbeperkt VPN! Zo heeft u alles wat u nodig hebt voor uw online gebruik, de beste beveiliging en privacy voor uw digitale vrijheid.

Nu inclusief Onbeperkt VPN!

Met Bitdefender VPN Onbeperkt blijven uw gegevens privé, ook wanneer u verbindt met een onbeveiligd draadloos netwerk in bijvoorbeeld luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. Zo voorkomt u nare situaties, bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens of pogingen om het IP-adres van uw apparaat toegankelijk te maken voor hackers. U krijgt eveneens toegang tot afgeschermde inhoud, ongeacht het land. Uw dataverkeer wordt omgeleid via een andere server, waardoor het praktisch onmogelijk is om uw apparaat te identificeren. Kortom; Veilig en anoniem surfen op het internet.


Trots partner van Bitdefender!

Licentie2GO is de meest gewaardeerde partner van Bitdefender in Nederland en België. De voordelen van aanschaffen bij Licentie2GO zijn eindeloos. Via Licentie2GO bieden we een niet-goed-geld terug garantie gedurende de proefperiode van Bitdefender. Licentie2GO koopt direct in bij Bitdefender. U krijgt van ons originele, legitieme Bitdefender software. Daarnaast mag u gedurende uw abonnement, het pakket overplaatsen naar een andere computer, mag u het pakket delen binnen uw gezin en eindeloos scannen en opnieuw installeren

Bitdefender Premium Security 2022 | Windows, Mac, Android, iOS

Voor Bitdefender Premium Security Multi-Device 2022 is uw veiligheid en privacy een prioriteit. Bitdefender Premium Security Multi-Device 2022 biedt complete bescherming voor Windows, Mac OS, Android en iOS en een ongeëvenaarde malwaredetectie. Uw privacy wordt nog beter beschermd met het nieuwe Webcambescherming en uw bestanden worden veilig gehouden door de meerlagige bescherming tegen ransomware.

Al uw apparaten beveiligd met één product!

Bijna elk huishouden heeft wel een PC / laptop, een Mac, een tablet en meerdere smartphones. Bitdefender Premium Security 2022 is de perfecte keuze als u deze apparaten allemaal tegelijkertijd wilt beveiligen. Bitdefender biedt een geavanceerde bescherming tegen zelfs de meest geavanceerde malware en heeft functies die uw privéleven beschermen over meerdere platformen. Het gebruikt de meest geavanceerde beveiligingstechnologie ter wereld, maar is toch eenvoudig en intuïtief. Ook de consumentenbond heeft dit onderkend. Dit jaar is Bitdefender namelijk als beste getest.


De unieke functies van Bitdefender Premium Security verder toegelicht;
 • Multi Device: Geschikt voor alle apparaten in uw huishouden; Windows, Mac, Android en iOS.
 • Auto-update: Bitdefender zorgt er nu zelf voor dat u altijd voorzien bent van de nieuwste en beste beveiliging.
 • Advanced Threat Defense: Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.
 • Als beste getest: De nieuwste versie van Bitdefender is door de consumentenbond als beste getest.
 • VPN: Nu inclusief Onbeperkt VPN van Bitdefender!

De voordelen van Licentie2GO;
 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.

De beste beveiliging en prestaties met de unieke functies van Bitdefender Premium Security

Bitdefender Premium Security Multi-Device 2022 is geschikt voor 10 apparaten voor de duur van 2 jaar en is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Bitdefender Premium Security Multi-Device is ten opzichte van Internet Security uitgerust met een nog krachtigere bescherming en uitgerust met onder andere Onbeperkte VPN en Wachtwoordbeheer.

Nieuwe en verbeterde functies van Bitdefender Premium Security 2022

Wi-Fi Security Advisor:

Of u nu thuis op het Wi-Fi netwerk zit of onderweg online gaat, zorg er wel voor dat u altijd beveiligd bent. Wi-Fi Security Advisor beschermt u tegen hackers, datasnoops en malware door netwerken te controleren op gaten in de beveiliging of andere zwakke plekken, zo weet u dat u altijd volledig veilig uw apps kan gebruiken. Bijvoorbeeld uw bankprogramma of online winkelen.


Geavanceerde ransomwarebescherming:

Ransomware is een type malware dat zich toegang verschaft tot uw computer, met als gevolg het versleutelen van belangrijke documenten zodat u deze niet meer kan gebruiken. Dit kan u kostbare bestanden kosten of zelfs een geldbedrag en in het ergste geval beide. Door speciale mappen te creëren voor uw belangrijke en persoonlijke bestanden, beschermt Bitdefender Premium Security u tegen elke ransomware-aanval en meldt het als er kwaadaardige pogingen werden ondernomen.


Network Threat Prevention:

Nog voordat er sprake is van een eventuele cyberaanval, heeft Bitdefender dit al gedetecteerd en voorkomt zo deze aanvallen op uw computer.

Onze top 3 van nieuwe functies:

 1. Bitdefender Multi Device:
  Naast installatie op alleen PC’s, kunt u Bitdefender Premium Security nu ook gebruiken op de Mac, Smartphone en Tablet. Bekijk onze specificaties voor details.
 2. Auto-update:
  Bitdefender zorgt er nu zelf voor dat u altijd voorzien bent van de nieuwste en beste beveiliging. Handmatig updaten is niet meer nodig. Dit gaat vanzelf en is helemaal gratis!
 3. Betere beveiliging:
  Met onder andere: webcambeveiliging, verbeterde ransomware-beveiliging en safe-files (bestandsbeveiliging)

Verschillende functies voor Windows verder uitgelegd:

 • Advanced Threat Defense:
  Bitdefender maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, een geavanceerde technologie die nauwkeurig toeziet op het gedrag van uw actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.
 • Webcambeveiliging:
  Bescherm uw privacy en voorkom lekken van webcams. Webcambescherming brengt u op de hoogte wanneer apps proberen om zich toegang te verschaffen tot uw webcam, zodat u ongeoorloofde toegang kunt blokkeren.
 • Safe Files:
  Met Bitdefender Veilige Bestanden kunt u ongeoorloofde wijzigingen aan uw belangrijkste bestanden voorkomen. Voeg gewoon mappen toe aan de controlelijst en Bitdefender beschermt de bestanden die erin zitten tegen ransomware en andere soorten malware. Enkel toepassingen die u uitdrukkelijk vertrouwt krijgen toegang tot uw Veilige bestanden.

Verschillende functies voor Mac verder uitgelegd:


 • Bitdefender Antivirus for Mac:
  Kiest u voor het pakket Bitdefender Premium Security en gaat u dit op de Mac installeren? Door de al uitgebreide beveiliging die de Mac heeft, zijn niet alle functionaliteiten van Bitdefender Premium Security voor de Mac geschikt. Bekijk het product Bitdefender Antivirus for Mac om alle functionaliteiten te bekijken die wel geschikt zijn voor uw Mac.
 • Bescherming Time Machine:
  Indien u Time Machine gebruikt om een back-up te maken van uw bestanden, dan zal deze extra beveiligingslaag, die u beveiligt tegen gesofisticeerde ransomware-aanvallen u zeker bevallen. Ransomware, een extreem gevaarlijk type malware, versleutelt kostbare bestanden zoals foto's, video's en andere documenten, waardoor ze onbruikbaar worden. Met Time Machine kunnen Mac-gebruikers hun bestanden herstellen zonder losgeld te betalen. Bescherming Time Machine biedt u de barrière tegen malware die mogelijk uw back-ups probeert te versleutelen of vernietigen.

Bekijk volledige beschrijving
September actie:
32
€ 129, 95
Adviesprijs: € 189.99
Samengevat
 • Abonnement: 2 jaar
 • Geschikt voor 10 installaties
 • Taalkeuze: NL, ENG, FRA, DUI
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android
 • Inclusief VPN; Onbeperkt
Licentie2GO relaxt software kopen
Bitdefender kopen bij Licentie2GO
 • Behoort tot de meest effectieve en snelle beveiligingssoftware
 • Verlengen zonder verlies van resterende dagen
 • Meerdere malen verkozen tot beste virusscanner
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • Behoort tot de meest effectieve en snelle beveiligingssoftware
 • Verlengen zonder verlies van resterende dagen
 • Meerdere malen verkozen tot beste virusscanner
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes