NordVPN | 6 apparaten | 1 Jaar + GRATIS Acronis Cyber Protect Home Office Advanced | 50 GB | 1 PC | 1 jaar

Merk: NordVPN
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

NordVPN met gratis Acronis Cyber Protect Home Office Advanced | 50 GB | 1 PC |1 Jaar

Met NordVPN met gratis Acronis Cyber Protect Home Office Advanced biedt uitgebreide zekerheid. Met NordVPN kun je anoniem het internet op en met Acronis heb je een backup programma met ingebouwde virusscanner.

NordVPN zorgt ervoor dat u niet traceerbaar bent, onzichtbaar zodat u nergens sporen en gevoelige informatie achterlaat. Het kan u een hoop ellende besparen. Niemand wil zijn internetgedrag en gevoelige informatie zomaar weggeven aan vreemden. Wat u op internet doet, is volledig uw zaak en niemand anders heeft er iets mee te maken. Toch kan het misgaan als u geen beveiligde verbinding heeft of uw bestanden niet beveiligd zijn met een virusvrije back-up. Websites die u bezoekt, adresgegevens die u achterlaat bij het aanmaken van een account in een online winkel, betalingsinformatie die u invoert... zonder een beveiligde verbinding is het voor criminelen vrij eenvoudig om die informatie in handen te krijgen.

Waarom is NordVPN zo belangrijk?

NordVPN biedt een versleutelde verbinding die ervoor zorgt dat alles wat u doet niet kan worden getraceerd. Via streng beveiligde servers wereldwijd zorgt NordVPN ervoor dat u anoniem en onvindbaar het internet op kunt. Het verbergt uw IP-adres wanneer u het internet gebruikt, waardoor uw echte locatie voor iedereen onzichtbaar is. U gaat een stuk veiliger het internet op dankzij NordVPN. En dat is een zorg minder!

Waarom is NordVPN zo belangrijk?

NordVPN zorgt voor een versleutelde verbinding die ervoor zorgt dat alles wat jij doet niet te achterhalen is. Via streng beveiligde servers wereldwijd zorgt NordVPN ervoor dat jij anoniem en niet traceerbaar het internet op kunt. Het verbergt je IP-adres wanneer je het internet gebruikt, waardoor jouw echte locatie voor iedereen onzichtbaar is. Je gaat een stuk veiliger het internet op dankzij NordVPN. En dat is een hele zorg minder!

Waarom is Acronis Cyber Protect Home Office Advanced zo belangrijk?

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced (voorheen Acronis True Image) helpt je om op een eenvoudige manier back-ups te maken van je hele systeem. Met een ingebouwde virusscanner ben je veilig voor de laatste online bedreigingen die je gegevens, programma's of systeem kunnen beschadigen. Zo zuinig als je bent op alle gevoelige informatie die je het liefst voor jezelf wilt houden, zo zuinig ben je vast ook op de bestanden op je computer en mobiel. Daar zitten, zeker weten, bestanden tussen die je nooit kwijt wil raken. Dat kan op een lokale harde schijf maar Acronis Advanced zorgt voor een extra zekerheid; 50GB cloudopslagruimte. Je bestanden gaan (via de beveiligde en versleutelde verbinding van NordVPN) 100% veilig richting de cloud. Dát is een back-up die je nooit kwijt kunt raken door brand, diefstal of pech.

Acronis biedt als enige back-up oplossing de tools voor veiligheid en privacy. Kies bijvoorbeeld voor lokale encryptie en wachtwoordbeveiliging voordat je je files naar de cloud stuurt. Denk aan de duizenden Acronis cyberspecialisten die de zwaar beveiligde cloudomgeving beveiligen tegen indringers van buitenaf. En de antimalware en anti-ransomware tools in de Acronis software. Allen gebouwd voor jouw privacy en voor jouw veilige back-up.

NordVPN - Met een gerust hart overal online!

NordVPN biedt anoniem toegang tot het Internet. Via één van de 5000+ servers over de hele wereld maak u een veilige VPN-verbinding naar het Internet zodat niemand u meer kan volgen, zodat add-trackers geblokkeerd worden en zelfs uw Internetprovider niet meer kan zien wat u online bekijkt of doet.

No log policy: uniek bij NordVPN is de no log policy. Uw internetverkeer loopt, wanneer u gebruik maakt van een VPN verbinding, via de servers van NordVPN. Deze servers houden geen loggegevens bij van uw internetverkeer. Doordat NordVPN zijn servers verspreid heeft over 59 landen, kiest u zelf waar en hoe u online wilt. Juist hiermee behaalt NordVPN een enorm snelle verbinding. Tests wijzen uit dat NordVPN behoort tot de snelste VPN verbindingen die nu op de markt beschikbaar zijn.

Wil je meer dan de standaard Military Grade Encryption? Kies dan voor de instelling Double-VPN waarmee de verbinding niet via 1 server, maar via 2 servers van NordVPN loopt.

Een VPN in het kort:

 1. VPN maakt een beveiligde verbinding tussen uw apparaat (computer / mobiel apparaat) en het Internet
 2. VPN beveiligt uw online verbinding met encryptie en beschermt uw privacy
 3. VPN houdt u anoniem online en beschermt ook bij het gebruik van openbare Wifi verbindingen

De voordelen van NordVPN op een rijtje

 • Uw online gegevens zijn versleuteld: internetproviders volgen uw verkeer niet en verkopen uw gegevens niet aan derden, hackers kunnen geen verbinding tot uw smartphones of computers krijgen en overheidsinstanties kunnen geen overzichten van uw online-activiteiten opvragen.
 • Maak gebruik van NordVPN CyberSec: blokkeert verdachte websites en zorgt ervoor dat malware uw apparaten niet kan besmetten. Ook worden hiermee vervelende advertenties geblokkeerd.
 • Double VPN: verberg uw online-activiteiten niet achter één, maar twee servers voor volledige privacy.
 • VPN Kill Switch: NordVPN versleutelt uw internetverkeer en leidt het door een VPN-tunnel, maar de Kill Switch is uw laatste verdedigingslinie die uw gegevens beveiligt tegen blootstelling. Uw internetverbinding blijft geblokkeerd totdat de VPN-tunnel is hersteld of wanneer u de Kill Switch besluit uit te schakelen.
 • SmartPlay: Door gebruik te maken van verschillende DNS-servers camoufleert NordVPN je IP-adres en versleutelt je internetverbinding, Dit gebeurt automatisch zonder dat u ingewikkelde instellingen moet vastleggen.

Wat doet een VPN?

VPN staat voor Virtueel Particulier Netwerk. Een VPN-verbinding is een beveiligde verbinding tussen jouw computer, telefoon of tablet en het internet. Al het internetverkeer wordt door een versleutelde virtuele tunnel gestuurd. Dit zorgt ervoor dat u anoniemer op het internet kunt surfen, daarnaast bent u veiliger op het internet omdat het hackers en cybercriminelen tegenhoudt en u heeft meer vrijheid.
Als u uw browser start dan maakt u eerst verbinding met uw eigen internetserviceprovider (ISP). Deze ISP leidt u dan naar de website die u wilt bezoeken. Omdat al uw verkeer via de ISP-servers wordt geleid kan de ISP meekijken met wat u online doet en dit vastleggen en soms zelfs uw geschiedenis doorgeven aan adverteerders of andere derden. Voor deze acties is de VPN bedoelt. Al uw verkeer wordt omgeleid naar een speciale, externe server. De VPN verbergt uw IP-adres en zorgt ervoor dat alle gegevens die u verstuurt of ontvangt worden versleuteld. Als een cybercrimineel of hacker toch de versleutelde data zou onderscheppen dan wordt dit teruggegeven als wartaal en is het onmogelijk voor hen om het te ontcijferen en te lezen.

NordVPN kan worden geïnstalleerd op al uw Windows, Mac, Linux en smartphone apparaten. U kunt met één enkel NordVPN account maar liefst 6 apparaten beveiligen! Door het gebruik van andere IP-adressen dan uw oorspronkelijke IP-adres kunt u toegang krijgen tot websites en online diensten die anders niet gebruikt konden worden doordat deze anders geblokkeerd zouden zijn. Er zijn zelfs versleutelde proxy-extensies beschikbaar voor Chrome en Firefox.Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Als u Chrome, Edge of een andere browser start dan maakt u eerst verbinding met uw eigen internetserviceprovider (ISP). Deze ISP leidt u dan naar de website die u wilt bezoeken. Omdat al uw verkeer via de ISP-servers wordt geleid kan de ISP meekijken met wat u online doet en dit vastleggen en soms zelfs uw geschiedenis doorgeven aan adverteerders of andere derden.

Voor deze acties is de VPN bedoelt. Al uw verkeer wordt omgeleid naar een speciale, externe server. De VPN verbergt uw IP-adres en zorgt ervoor dat alle gegevens die u verstuurt of ontvangt worden versleuteld. Als een cybercrimineel of hacker toch de versleutelde data zou onderscheppen dan wordt dit teruggegeven als wartaal en is het onmogelijk voor hen om het te ontcijferen en te lezen.

Wat doet NordVPN precies?

Met NordVPN bent u altijd verzekerd van deze beveiligde toegang tot het internet. NordVPN is één van de beste providers van VPN van dit moment. NordVPN maakt gebruik van een gespecialiseerde technologie gericht op de versleuteling van uw beveiliging en is daarom dus erg veilig. Bovenop een Security-product is dit de perfecte aanvulling om alle aspecten van de online-wereld van de beste software te voorzien.

Met NordVPN kunt u nu met een gerust hart een openbare wifiverbinding gebruiken, uw persoonlijke en werkaccounts checken of gewoon uw browsegeschiedenis verbergen. Ook geniet u overal van een stabiele en snelle verbinding en wordt het streamen of het downloaden van een bestand geen enkel probleem. Met meer dan 5100 NordVPN-servers in maar liefst 59 landen ervaart u de snelste VPN en juist door deze hoeveelheid servers wordt uw apparaat minder belast. Doordat het aantal locaties zo uitgebreid is vindt u altijd wel een NordVPN-server bij u in de buurt waardoor ook streamen en downloaden leuk blijft.

Een lijst van NordVPN-servers kunt u hier vinden: https://nordvpn.com/nl/servers/

Acronis Cyber Protect Home Office Advanced

Acronis Cyber Protect Home Office 2021 is de allernieuwste versie van het populairste back up programma Acronis Cyber Protect Home Office. Acronis Cyber Protect Home Office 2021 bevat voor het eerst een active anti-malware beveiligingsmodule die ervoor zorgt dat je apparaat gecontroleerd wordt op virussen. Deze module biedt constant actieve bescherming tegen ransomware en cryptomining en zorgt ervoor dat je backups nog nooit zo goed beveiligd en beschermd waren tegen allerlei verschillende dreigingen. Hiermee is Acronis een back-up met ingebouwde virusscanner in 1 pakket.

Altijd een betrouwbaar exemplaar van uw gegevens beschikbaar door de volledige cyberbescherming van Acronis. Uitgebreid met nieuwe en verbeterde functies die de privacy, toegankelijkheid en onder andere de veiligheid van uw gegevens garanderen. Bent u ondernemer of ZZP-er? Acronis is GDPR / AVG proof en mag dus ook zakelijk gebruikt worden.

Deze licentie is geschikt voor 1 computer (+onbeperkt mobiele apparaten) en mag altijd bijgewerkt worden naar de nieuwste versie van de software. Daarbij bevat het 250GB online opslag in de cloud voor het maken van een double-backup. 1 variant van de back-up bewaar je in de cloud en een 2e versie bewaar je lokaal op je apparaat. Allemaal naar wens in te stellen. Ook bij een defect apparaat, diefstal, brand etc. kun je dus direct je back-up terugplaatsen en weer verder werken!

De meest gebruiksvriendelijke & de allersnelste back-up tool die bestaat

Er is trouwens nog een reden waarom Acronis Cyber Protect Home Office zo populair is; het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Backups maken is niet meer iets dat alleen voorbehouden is aan systeembeheerders en doorgewinterde IT-bedrijven. Bij Acronis Cyber Protect Home Office geldt: een kind kan de back-up doen!

Kopen via Licentie2GO betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Acronis Cyber Protect Home Office | Windows, Mac

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac: het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en bootinformatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Beheer daarnaast de aard van uw back-ups. U kunt afzonderlijke mappen en bestanden selecteren en daar een specifieke replica van maken.

acronis logo

De unieke backup functies van Acronis Cyber Protect Home Office Advanced verder toegelicht

 • Full image backups: Maakt een volledige kopie van uw systeemschijf of een partitie. HIermee kunt u een volledig systeemherstel doen of herstelt u een afzonderlijk bestand of map.
 • Actieve schijf klonen: Maakt een replica van uw Windows of macOS systeem terwijl het in gebruik is. Eenvoudig al uw gegevens migreren naar een andere schijf.
 • Alles in een herstelschijf: Herstel het systeem naar dezelfde of nieuwe hardware. Met de Survival Kit tool worden uw gegevens snel hersteld naar de machine van uw keuze.
 • Microsoft 365 back-up: Maak van uw Microsoft 365 Account een cloud to cloud backup, inclusief uw Outlook.com en uw bestanden in OneDrive.
 • Back-ups van bestanden en mappen: Mogelijkheid om afzonderlijke bestanden en mappen te selecteren indien u geen volledige kopie wilt.
 • Bestanden synchroniseren en delen: Tussen computers of in de cloud bestanden synchroniseren op meerdere apparaten.
 • Dubbele bescherming: Maak van uw lokale backup automatisch ook een backup in de cloud. Zo heeft u altijd een kopie beschikbaar voor herstel.
 • Herstellen vanuit de cloud: Door verbeterde backup technologie is de snelheid, betrouwbaarheid en de stabiliteit van een eventueel herstel toegenomen.

  De voordelen van Licentie2GO

  • 100% legitieme softwareinclusief installatie- en activeringsgarantie.
  • Geen automatische verlengingen of kleine lettertjes.
  • 7 dagen per week beschikbaar via chat en mail.
  • Unieke, volledig aangepaste handleidingen die u stap voor stap helpen.
  2GO Software the Software-specialist of Europe

   De unieke cyberbeveiliging functies van Acronis Cyber Protect Home Office Advanced verder toegelicht

   • Bescherming tegen ransomware en cryptojacking: Beschermt uw apps en systemen tegen deze aanvallen. Beschadigde bestanden worden automatisch hersteld.
   • Kwetsbaarheids beoordelingen: Met een tool wordt beoordeelt of uw systeem vatbaar is voor kwetsbaarheden en worden updates aanbevolen.
   • Realtime bescherming: Elk bestand waar u mee werkt wordt in real time gecontroleerd. Houd je bestanden veilig tegen kwaadaardige activiteiten.
   • Webfiltering: Blokkeert de toegang tot schadelijke internet links, die anders proberen uw systeem te injecteren met schadelijke malware, ransomware en cryptojackers.
   • Antivirusscan op aanvraag: Kies een snelle bestandscan of een volledige systeemscan wanneer je dat wilt
   • Bescherming tijdens een videoconferentie: Uw gegevens en privacy zijn beschermt tijdens videoconferentie van bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams tegen aanvallen van hackers.
   Bekijk volledige beschrijving
   66
   € 64, 95
   Adviesprijs: € 189.94
   Samengevat
   • Abonnement: 1 jaar
   • Geschikt voor 6 installaties
   • Taalkeuze: EN, DE, FR, ES
   • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS, Linux
   • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
   Licentie2GO relaxt software kopen
   NordVPN kopen bij Licentie2GO
   • Onbeperkt, anoniem online
   • Geen snelheidsbeperking of datalimiet
   • 5000+ servers in 60+ landen
   • No log policy