Microsoft 365 apps voor bedrijven | Jaarabonnement | 1 Gebruiker | 15 Apparaten

Merk: Microsoft
Levertijd Maatwerk. Gereed binnen 1 dag
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Microsoft 365 Apps voor bedrijven is de ideale oplossing voor bedrijven die op verschillende apparaten de vertrouwde Office programma’s willen gebruiken. Maak gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote en Teams op PC, laptop, tablet en mobiel (Windows PCs, iOS, Android en Mac). Windows gebruikers hebben ook de beschikking over Access en Publisher.

Bestanden sla je veilig op met 1TB cloudopslagruimte in OneDrive (per gebruiker). Hiermee heb je je bestanden altijd binnen handbereik, ook op je mobiel. Zelfs als je even achter een computer zit waar geen Office programma’s op geïnstalleerd zijn kun je nog steeds aan de slag via Onedrive en met de webversies van de Office-programma’s.

Microsoft 365 apps voor bedrijven is een jaarabonnement met ruimte voor 15 installaties (5 Pc's, 5 smartphones en 5 tablets). Deze licentie is geschikt voor bedrijven met 1 tot 300 medewerkers.

Email en agenda's via Exchange zijn NIET inbegrepen. Tevens bevat deze licentie geen Sharepoint. Kies voor die functionaliteit de licentie Microsoft 365 Business Standard.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, samenwerken met collega's en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland. Onze technisch specialisten kunnen adviseren waar nodig om de software optimaal te laten functioneren.

Microsoft 365 Apps voor bedrijven is een flexibel abonnement. Vertrekt er een keer een werknemer? Dan verwijder je die licentie eenvoudig en stopt direct de toegang. De bedrijfsdata is 100% veilig doordat je op afstand de toegang tot de licenties en bestanden regelt. Dezelfde licentie kun je daarna weer toewijzen aan een nieuwe collega.

Met 1 centrale beheerdersomgeving heb je alle licenties op 1 plek. Geen gedoe met verschillende productsleutels per medewerker, maar gewoon overzicht en eenvoud. Daarbij zijn onze abonnementen flexibel en kun je aan het einde van de looptijd altijd opzeggen. Meer licenties nodig tijdens de looptijd? Geen probleem; wij zijn er 7 dagen per week om jouw bedrijf te ondersteunen.

Tot 20% korting op het jaarabonnement!

Voor nieuwe klanten bieden we een korting bij aanschaf van een jaarabonnement. Afhankelijk van het type licentie krijg je bij een jaarabonnement tot 2 maanden gratis. Korting is verwerkt in de prijs. Na het eerste jaar zorgen we voor een doorlopende licentie. We verlengen automatisch. Zo kun jij blijven ondernemen en regelen wij jouw licentiemanagement.

Microsoft 365 apps voor bedrijven - Werk overal. Op ieder apparaat

Werken op je smartphone of tablet is net zo eenvoudig als werken op je computer of laptop. Je kunt op al je apparaten bestanden bekijken en bewerken met desktop- en mobiele apps voor Windows PCs, iOS, Android en Mac. Kortom; ook Office 365 installeer je (om offline te kunnen werken) op je computer en/of laptop. Door gebruik te maken met OneDrive (je eigen persoonlijke online bestandskluis) reizen al je documenten met je mee. Waar je ook gaat; je blijft altijd up-to-date.

Wil je dat jouw medewerkers kunnen samenwerken aan bestanden, kies dan voor de grotere versie Microsoft 365 Business Standard en biedt collega's op teamniveau toegang tot bestanden via SharePoint.

Heb je een Chromebook? Dan kun je geen apps installeren. Op een Chromebook maak je gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive en Teams via je Microsoft account op www.office.com. De programma’s staan daar allemaal tot je beschikking. Dat heeft als voordeel dat je vanaf iedere Chromebook gebruik kunt maken van deze programma’s en je altijd bij je data kunt.

Liever geen abonnement? Koop dan Office 2021. Let op dat je Office 2021 niet per gebruiker aankoopt, maar per computer.

Microsoft 365 apps voor bedrijven is altijd up-to-date. Updates worden iedere maand gepusht door Microsoft. Volautomatisch worden ze geïnstalleerd zodat je hier zelf een omkijken meer naar hebt. Een nieuwe versie kopen hoeft nooit meer! Je gebruikt namelijk altijd automatisch de nieuwste versie.

Doordat de licentie gekoppeld is aan een gebruiker in plaats van aan een computer kun je overal werken. Koop je een nieuw apparaat, dan gaat de licentie gewoon mee.

De voordelen van zakelijke Microsoft 365 software bij Licentie2GO
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Technische ondersteuning
 • Installatieservice (optioneel)
 • Altijd up-to-date

We leveren alle licenties van je bedrijf in 1 centrale portal om het beheer makkelijk te maken. Je kunt zelf de licentie toewijzen aan een medewerker en op die manier een naam geven aan een licentie. Verlaat een medewerker je bedrijf, dan verhuis je de licentie zonder kosten naar de nieuwe collega.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Bekijk volledige beschrijving
Augustus actie:
26
€ 114, 83
Adviesprijs: € 155.36
Samengevat
 • Abonnement voor 1 jaar
 • Automatische verlenging na 1 jaar
 • Centraal portaal en licentie-management voor het hele bedrijf.
 • 15 installaties per gebruiker. (5x Desktop + 5x Smartphone + 5x Tablet)
 • De nieuwste versie van Office zonder eenmalige investering.
 • Razendsnelle levering, op maat gemaakt voor uw bedrijf.
Licentie2GO relaxt software kopen
Microsoft kopen bij Licentie2GO
 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
 • Nooit zonder Office door auto-renew van uw abonnement
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
 • Vertrouwd en veilig
 • Op ieder moment het abonnement wijzigen of opzeggen