Retourneren & uitproberen

Retourneren

Retourneren is altijd gratis. U kunt tot 1 maand (!) na aankoop een retourverzoek bij ons indienen. Na uw retourverzoek bekijken wij uw aanvraag. Indien uw licentie nog niet is opgehaald, keuren we uw retourverzoek goed. U krijgt daarna het volledige aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug gestort op uw bankrekening.

Het juiste product

Licentie2GO garandeert dat u het juiste product van ons krijgt. Alle producten zijn 100% origineel en gegarandeerd volgens de specificaties op onze site. We garanderen dat het werkt door u installatie-garantie te bieden. We helpen u dus met het installeren indien u hier zelf niet uit komt.

Voorwaarden & procedure

Bij Licentie2GO houden we niet van kleine lettertjes. We leggen alle retourvoorwaarden (en de bijbehorende werkwijze) helder voor u uit. U leest er alles over op de pagina retourvoorwaarden.

Bedenktijd & gratis proberen

Indien u een product koopt dat u nooit eerder gebruikt heeft,kunt u bijna alle producten gratis proberen. Geen testversie, maar gewoon het originele, volledige product gratis uitproberen! In 90% van de gevallen is de proefperiode 1 maand, soms ook langer of korter. Maak gebruik van deze gratis proefperiode om te testen of alles aan uw wensen voldoet. Daarna pas haalt u uw licentie op en voert u deze in op uw software!

Garantie

Naast de wettelijke garantie (op basis van NL-wetgeving voor webshops) die u krijgt van alle merken die wij verkopen, biedt Licentie2GO u ook een extra garantie. Dat betekent dat we producten die niet werken zullen repareren of vervangen. Zodra u bij ons een product koopt, garanderen we de werking van dit product gedurende de tijd die geadverteerd staat op onze site.