Uitproberen & retourneren

Uniek van Licentie2GO: gratis uitproberen & testen!

Bij Licentie2GO verstaan we ons vak. We kennen de pakketten die we verkopen door en door. Juist daarom zijn we erin geslaagd om het mogelijk te maken om software gratis voor je beschikbaar te maken zodat jij de aankoop die je graag wilt doen eerst kunt testen*. Zo weet je zeker dat de software vlekkeloos werkt op je computer nog voordat je de licentie gaat activeren.  

Dát is slimmer omgaan met software! En juist vanwege dat soort slimme oplossingen is Licentie2GO de nummer 1! We adviseren om ALTIJD gebruik te maken van de proefversie. Installeer eerst de software, bekijk het pakket en zie of alles werkt op jouw computer (of smartphone/tablet). Pas als je dat zeker weet ga je over tot activatie van de licentie.

Operationeel Manager

100% werkende software met de juiste instructie. DAT is waar wij voor staan.

Harmen - Manager klantenservice


Retourneren: Binnen 2 weken je geld terug.

Retourneren is altijd gratis. Ben je niet tevreden, dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een retour aan te vragen via Mijn Licentie2GO. We betalen het aankoopbedrag volledig aan je terug. Binnen 2 weken (maar meestal sneller!) staat het geld weer op je rekening. Beloofd!

We hanteren geen kleine lettertjes, maar wel een paar standaardregels. Die lees je hier: op alle aanvragen voor geld terug zijn onze retourvoorwaarden van toepassing.

Omruilen: Kies een vervangend product.

Soms kom je erachter dat een product toch niet is wat je ervan had verwacht. Maar je wilt WEL het probleem opgelost hebben. Want na een retouraanvraag ben je nog steeds niet beveiligd tegen virussen of kun je nog steeds niet werken met die Adobe licentie die je graag wilde gebruiken.

Uniek van Licentie2GO is ons digitale omruilsysteem. Via Mijn Licentie2GO kun je zelf je softwarelicentie omruilen. Kortom; twijfel je aan een product, dan koop je gewoon 1 van de 2 en ruil je hem gratis om als het toch niet bevalt. Dit kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week via Mijn Licentie2GO doen. Zonder vertraging, volledig automatisch! 

Retourneren, Omruilen en Uitproberen.
Dat is de klantvriendelijkheid van Licentie2GO.

De #1 Software-Specialist!

logo

Garantie op installatie en activatie.

Naast de wettelijke garantie (op basis van NL-wetgeving voor webshops) die je krijgt van alle merken die wij verkopen, biedt Licentie2GO je ook een extra garantie. Dat betekent dat we producten die niet werken zullen repareren of vervangen.

Wij bieden installatie-garantie op alle particuliere antivirus- en internet-security producten. Middels onze instructie helpen we met de procedure voor installeren en activeren. Daarbij is onze klantenservice technisch geschoold en daarmee in staat om complexe problemen op te lossen. Zie ook: De 5 zekerheden van Licentie2GO.

Garantie: Ondersteuning & looptijd.

Wat anderen niet kunnen, kan Licentie2GO wel. Wij garanderen dat de licentie blijft werken zolang het abonnement dat je kocht geldig is. Ofwel, kocht je een pakket voor 2 jaren dan garanderen wij een 2-jaarslicentie. Door de betrouwbaarheid van ons inkoopkanaal is dit voor ons vanzelfsprekend. Echter, collega's nemen het niet zo nauw en verkopen grijze of illegale software. We zien steeds vaker dat dergelijke licenties geblokkeerd worden waarmee jij als klant gedupeerd bent. Je moet dan namelijk een nieuw pakket kopen nog tijdens de looptijd. Bij Licentie2GO heb je de garantie dat dat niet het geval is. Zie ook: De 5 zekerheden van Licentie2GO.

Voorwaarden uitproberen / testversie software.

*Voor het beschikbaar maken van een uitprobeer- / test-versie van de software zijn we afhankelijk van onze samenwerking met de fabrikant. Daarom is de probeerversie niet publiekelijk beschikbaar, maar kun je deze verkrijgen via het Mijn Licentie2GO-account. De proefversie is beschikbaar voor zoveel mogelijk pakketten, maar is geen garantie of zekerheid bij je aankoop. Indien de proefversie niet via Mijn Licentie2GO beschikbaar is kun je je wenden tot onze klantenservice om te overleggen wat de mogelijkheden zijn tot het controleren van de geschiktheid van de software voor jouw apparaat.

Dat betekent ook dat je ons eerst betaalt voor de aankoop. Daarna maken wij de proefversie beschikbaar. Ben je niet tevreden of werkt de software niet naar behoren, dan zullen we gewoonweg terugbetalen of een omruiling mogelijk maken (zie ook: retourvoorwaarden).