Office 365 Personal| 1 Gebruiker 1 jaar | Windows | Mac | Android | iOS | Updates inbegrepen

Merk: Microsoft
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 
 

Office 365 Personal - De nieuwste versie

Met een Office 365 Personal abonnement geniet je 1 jaar van de nieuwste versie van alle Office programma's. Gedurende jouw abonnement zijn updates naar een nieuwere versie inbegrepen. Deze licentie is geschikt voor 1 gebruiker.

De gebruiker mag het pakket installeren op Windows en Mac computers, smartphones met Android of iOs en tablets (Android of iOs). Eén gebruiker mag tot 5 apparaten op het abonnement tegelijk activeren. Office 365 Personal is alleen geschikt voor consumenten, gezinnen, studenten en thuisgebruikers. Niet geschikt voor zakelijk gebruik, zie hiervoor Office voor bedrijven.

Het grote voordeel van Office 365 t.o.v. Office 2021 is Onedrive. Iedere gebruiker krijgt 1000 GB (1 TB) opslagruimte in OneDrive bij aanschaf van dit pakket. Gebruik deze als backup, om bestanden te synchroniseren en om ze mee te nemen op jouw toestel.

Niets is zo mooi als een bestand in Word of Excel te kunnen bekijken en bewerken op de smartphone of tablet. Verder krijgt iedere gebruiker 60 belminuten (per maand) op Skype om gratis te bellen naar vaste en mobiele nummers in heel Europa.

Voorkom problemen, koop legitieme software!

Microsoft Silver Partner - Licentie2GO

Licentie2GO is Microsoft Silver Partner waarmee je de garantie hebt dat je software legitiem is. Altijd virusvrij met alle mogelijkheden voor her-installeren, delen met familie en vrienden en met recht op ondersteuning bij Licentie2GO én via Microsoft Nederland.

Als klant levert je dit veel voordeel op! Op deze pagina leggen we dat graag aan je uit:
De voordelen van ons partnership met Microsoft.

Office 365 Personal. 1 Gebruiker, 1 jaar.

Office 365 apps

Welkom bij de nieuwe Office 365 Personal, waarin de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-toepassingen worden gecombineerd met aanvullende mogelijkheden zoals extra OneDrive-opslag en belminuten voor Skype. Meld je aan bij jouw persoonlijke Office 365 account voor toegang tot bijgewerkte toepassingen, documenten en aangepaste instellingen. Dit is een ideale oplossing voor individuen die alle Office-programma's willen gebruiken en daarnaast gebruik willen maken van OneDrive en Skype. Met het jaarabonnement beschik je altijd over de laatste, volledig geïnstalleerde versies van:

 1. Word
 2. Excel
 3. Powerpoint
 4. Outlook
 5. Publisher (Alleen op Windows)
 6. Access (Alleen op Windows)

Liever geen abonnement?

Koop dan Office 2021.

Naast de bovenstaande software krijg je 1000GB opslagruimte op OneDrive voor het opslaan en delen van bestanden. Ook zijn er 60 Skype-belminuten per maand om gratis mee te bellen!

Heb je een Chromebook? Dan kun je geen apps installeren. Op een Chromebook maak je gebruik van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneDrive en Teams via je Microsoft account op www.office.com. De programma’s staan daar allemaal tot je beschikking. Dat heeft als voordeel dat je vanaf iedere Chromebook gebruik kunt maken van deze programma’s en je altijd bij je data kunt.

Ook geldig als verlenging van jouw huidige Office 365 abonnement, met behoud van jouw resterende abonnementsdagen!

Licentie2GO: legale software

Gepersonaliseerde ervaring

Jouw toepassingen, aangepaste instellingen en documenten zijn overal waar je ze nodig hebt toegankelijk. Je hebt gemakkelijke toegang tot en bewerking van je documenten met mobiele Office-apps voor iPhones en Android- en Windows-telefoons. Zowel op je PC of Mac, maar ook onderweg op je mobiele apparaten met Office mobile apps.

Gemakkelijk jaarabonnement

Inclusief doorlopende toegang tot versie-upgrades, installaties op meervoudige apparaten en toegang tot meerdere talen. Deze licentie is te gebruiken voor 1 jaar.

Het abonnement stopt vanzelf zonder dat je hoeft op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast en je hebt zeker geen verplichte verlenging. We zullen jou vrijblijvend een verlengingsaanbod opsturen, maar je bent vrij om over een jaar elders jouw abonnement te verlengen.

OneDrive

1000 GB OneDrive-opslagruimte - Sla je documenten online op in je OneDrive, zodat je ze overal gemakkelijk kunt openen en delen. Skype-wereldminuten - ontdek nieuwe manieren om in contact te blijven met elke maand 60 minuten aan Skype-oproepen naar telefoons in 60+ landen.


De voordelen van bestellen bij Licentie2GO

Bij Licentie2GO staat het klantbelang voorop! We doen niet moeilijk over extra service voor jou als klant, zo biedt Licentie2GO het volgende:

 • Installatiegarantie. Ondervind je problemen bij de installatie of activatie van jouw product? Geen nood! Onze helpdesk helpt jou met het oplossen van het probleem, met onze installatiegarantie beloven we dat je een volledig werkend product op jouw computer krijgt!
 • Géén automatische verlenging of kleine lettertjes. In tegenstelling tot de meeste aanbieders (waaronder Microsoft) bestaat automatische verlenging bij ons niet, er worden dus nooit zomaar extra kosten in rekening gebracht voor jouw verlenging! Je krijgt t.z.t. een aanbod van ons om jouw product te verlengen, je zit dus nergens aan vast.
 • 100% origineel product tegen een scherpere prijs. Licentie2GO bied je een zeer scherpe prijs (vele malen scherper dan de Microsoft Store) en je ontvangt hierbij gegarandeerd een origineel product!
 • Direct aan de slag! Je hoeft niet te wachten, direct na de bestelling is jouw product digitaal beschikbaar via onze website! Met eenvoudige aanwijzingen kun je het product op jouw apparaten installeren en activeren.

Office 365 Personal - koop altijd legale software

Koop altijd legitieme software. Ga niet in op aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. Licentie2GO is Microsoft Silver partner en wordt als partner vermeld op de Microsoft-website. Klik op het onderstaande logo om te controleren dat Microsoft onze kennis en kunde erkent en weet dat we originele legale software leveren.

Microsoft Silver partner with Licentie2GO

Bekijk volledige beschrijving
Februari actie:
13
€ 59, 99
Adviesprijs: € 69.00
Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • 1 Gebruiker, 5 activatiesIedere gebruiker mag het pakket installeren max. 5 apparaten.
 • Verlengen zonder verlies van dagenLicentie2GO laat uw verlenging altijd aansluiten op uw oude Office 365 pakket. U verliest hiermee nooit dagen uit uw oude abonnement.
 • Taalkeuze: NL, EN, DE, FR
 • Windows, Mac, Android, en iOS
 • 1000 GB cloudopslag (Onedrive) en 60 Belminuten op Skype inbegrepen.
Licentie2GO relaxt software kopen
Microsoft kopen bij Licentie2GO
 • Microsoft Silver Partner: 100% legitiem
 • Erkende licenties met support via Microsoft Nederland
 • Opnieuw installeren / verhuizen van licentie altijd mogelijk
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Microsoft product
 • Geen grijze import of buitenlandse licenties
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice